Selecteer provincie

Dak- & Gevelrenovatie Noord B V

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Schoonmakers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Veenstraat 22
9502EZ Stadskanaal
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Dak- & Gevelrenovatie Noord is een innoverend bedrijf en is ontstaan vanuit schoonmaakbedrijf “Rick’s Cleaning”. Het schoonmaakbedrijf hield zich bezig met het schoonmaken en impregneren van gevels en daken, glasbewassing en kunststof reinigen.

Doordat het accent steeds vaker en meer kwam te liggen op dakcoating en dakreiniging werd besloten de naam te veranderen in Dak-& Gevelrenovatie Noord.

Het onstaan van Dakcoating in Nederland? Vaak werd na het reinigen van daken door de bewoners de opmerking gemaakt dat er weinig kleur meer te zien was op de oude sneldekker ( betonpan). Hiervoor moest een oplossing worden gezocht. Deze werd gevonden na contact met een verffabrikant in Duitsland.

Dak-& Gevelrenovatie Noord heeft zijn werkzaamheden inmiddels uitgebreid met het zandstralen, uitkappen en invoegen van gevels, onderhoud van daken en schoorsteenrenovatie. Dit om de bewoners ook hiermee van dienst te kunnen zijn.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Nieuwbouw

Specialisatie:
Dakcoating, Dakreiniging, Gevelreiniging, Spuitwerk, Zandstralen, Coating, Deuren, Lekkage, Ramen, Stucwerk, Vloeren, damwandreiniging, gevelrenovatie, impregneren, vloeibare dakbedekking, voegenrenovatie

Aangesloten bij / Certificering:
9001 en 14001