Selecteer provincie

Weening Riool Reiniging Service en Ontstoppingsbedrijf

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Schoonmakers in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Legeloane 1
9284XN Augustinusga
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

loodgieter, stankopsporing, TV-rioolinspectie
schoonmaakbedrijf, ontstopping, rioolreiniging,

Wat wij doen:
Verstopte afvoer? Storing in uw afvoersysteem? Weening Services lost het probleem op! Wij beschikken over de juiste kennis en materialen voor elke klus o.a. hogedrukpomp, diverse frees- en veerapparatuur, handgereedschap, van verstopte riolen, afvoerbuizen, wc's, putjes, gootstenen, het reinigen van regenputten en het oplossen van geurproblemen.

Afvoer ontstoppingen
Hierbij kunt u denken aan een verstopping of storing in de keukenafvoer, doucheafvoer, wc afvoer, riolering, regenwaterafvoer of drainage.

Camera-inspectie
Met een mobiele camera wordt de rioolbuis van binnenuit bekeken en geïnspecteerd op andere oorzaken van de verstopping of storing.

Traceren en lokaliseren van rioolleidingen
Wanneer u niet precies weet hoe en waar uw leidingen van het riool lopen kan Weening Services met behulp van speciale apparatuur precies het traject van uw rioolstelsel vastleggen. Dit bespaart u tijd, dure werkzaamheden en onnodige schade aan uw tuin.

Stankoverlast
Een beproefde methode om de oorzaak van rioolstank te achterhalen is het toepassen van zogenaamde riooldetectie. Met een rookgenerator wordt de rook in een leiding gebracht. In het geval van een opening of scheurtjes zal op die locatie de rook zichtbaar worden.

U kunt altijd onze expertise inschakelen en van onze diensten gebruik maken. Voor een vrijblijvende afspraak en/of inspectie kunt u contact met ons opnemen.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Zo zijn wij onder andere werkzaam in de regio: Drachten, Dokkum, Burgum, Franeker, Balk, Buitenpost, Bedum, Lauwersoog, Leeuwarden, Sneek, Joure, Harlingen, Heerenveen, Wolvega, Emmeloord, Lemmer, Assen, Leek, Roden, Winsum, Grootegast, Groningen, Zuidlaren, Haren, Winschoten, Marum, Surhuisterveen, Rolde, Smilde, Oosterwolde, Appelscha, Beilen, Hoogezand, Delfzijl, Appingedam, Loppersum.
Service:
24-uurs service

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Afvoer ontstoppen, Onderhoud, Reparatie, Riool ontstoppen, Rioolinspectie, Rioolontluchting, Rioolreiniging, WC ontstoppen

Probleem verhelpen:
Afvoer verstopt, Riool verstopt, Stankoverlast, Verstopping, WC verstopt